Zelf desembrood bakken – met starter Sally uit Wijdenes
Zelf desembrood bakken is één van mijn grootste passies. Sinds ik in Wijdenes woon, heb ik een nieuwe desemstarter gemaakt: Sally. Vernoemd naar de wijk waar ik woon, en perfect voor heerlijk, luchtig en smaakvol brood.
Wil jij ook zelf desembrood bakken? Dan kun je gratis een desemstarter van mij krijgen om thuis mee aan de slag te gaan. Je hoeft alleen maar het formulier hieronder in te vullen.
🥖 Waarom zelf desembrood bakken?
Zelf desembrood bakken is leuk, ontspannend én smakelijk. Je hebt geen gist nodig, alleen een actieve desemstarter, water, meel en wat geduld. Het resultaat: een ambachtelijk brood met een knapperige korst en een volle smaak.
Met starter Sally is het gemakkelijk beginnen. Ze is stabiel, krachtig en zorgt voor een prachtig rijzend deeg – of je nu beginnend bakker bent of al vaker hebt gebakken.
📩 Starter ontvangen?
Wil je zelf aan de slag met desembrood bakken? Stuur me een bericht via het contactformulier hieronder, en je ontvangt gratis een beetje starter Sally om je eigen brood mee te maken.
Klik hier voor het recept van mijn desembroood.
Veel bakplezier!
Groetjes van Annemieke