Inspiratielezing: “Wat is waar?”

“Wat is desinformatie?”

~ door Janneke Monshouwer

Janneke vertelt hierover vanuit haar loopbaan bij de publieke TV, eigen waarnemingen en onderzoek. Ook op het gebied van religie/spiritualiteit, gezondheid, voeding, landbouw/ veeteelt, ‘Wie Ben Ik’ en ‘Ken Jezelf’, onze westerse geschiedenis en over deze bijzondere tijd. En ze blijft onderzoeken. Ben je nieuwsgierig naar haar verhaal? Kom op:

Inhoud van de lezing 5 november 2023:

Deze inspirerende vrouw heb ik uitgenodigd om haar verhaal/onderzoek te delen met de vraagstukken: Wat is waar en wat niet? Durf jij ook in de spiegel te kijken? Verder ook ter sprake: “Gehoorzamen of zelf creëren?”: de keuze in moeten gehoorzamen aan iets wat je niet wilt (slaafje zijn) of waar je ‘verslaafd’ aan bent? Of de weg bewandelen van vrij denken, spiritualiteit en zelf creëren volgens de kosmische/universele wetten?

 

Janneke Monshouwer:

“Met mijn werk wil ik bijdragen aan een vernieuwde , op feiten gebaseerde geschiedschrijving. Ken uzelf, ken uw geschiedenis. Dat geeft vaste grond onder de voeten. Met die kennis staan we sterker en kunnen we bewustere keuzes maken.”

Over Janneke Monshouwer:

Uit diepe interesse heb ik me mijn hele leven “gespecialiseerd” in alle mogelijke vormen van Leven in Harmonie met de Natuur en Duurzaamheid. Al met al heb ik zo’n 35 jaar met plezier bij de TV gewerkt: bij de NOS en voor meerdere omroepen. Daarnaast deed ik spirituele opleidingen en cursussen.

Mijn beroep is: filmmaakster, TV programmamaakster, onderzoeksjournalist. Ik was jarenlang lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten, maar die heb ik vaarwel gezegd. Nu ben ik lid van de Vereniging van Vrije Journalisten. Zie: https://vvj.nu

Naast mijn vele TV werk bestudeerde ik Kunstzinnige Therapie, Biologisch Dynamische Landbouw & Voeding (de beste die ik ken in het Westen), Gezondheid en Welzijn (Fysiek, Psychisch, Energetisch, Geestelijk), Organische Architectuur (Mens- Kind en Milieu­vriendelijk/Cradle to Cradle)- het Ontzenuwen van oude gedachten- en religieuze- patronen, Opvoeding en Educatie, Nieuwe Energievormen (alles geintegreerd), Anders omgaan met Water, enz.

Allemaal kennis en skills die van zeer groot belang zijn voor het stichten van een hogere menselijke beschaving.

 Kijk voor informatie op https://andernieuws.eu

De Andere Krant – “Het is beter de feiten te kennen dan te leven op illusies”: Anja Veerman